gk123 Posted December 16, 2013 Share Posted December 16, 2013 всім привіт . хочу і собі завести тут бортжурнал. Авто поки в салоні ще 4 дня, проплатив в салоні завдаток . ніяк не дочекаюся. Колір-сірий металік. А поки купив зимові в неті колеса - Goodyear Ultra Grip Ice plus 215/65 R16 та нові титани до них. В салоні дозамовив сигналку Магнум 1800 грн + 1 000 установка , і + тоніровку 1350 грн. Ціна машини з новорічними знижками 265 тис. грн І як назло Моя Нексія відмовляється їхати , стартер не круте , акум сідає , контактна група поплавилася в замку запалювання! Вот знає що зраджую вже їй )) Як виїду продовжу борт журнал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gk123 Posted December 23, 2013 Author Share Posted December 23, 2013 пробна поїздка по трасі - 60 км в одну сторону - їхав спокій но і економно -- комп показав 5.0 розхід ! назад їхав вже так як подобається, трохи з обгонами - 5.6 розхід.. непогано виходить !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PAN Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 ВІТАЮ!!! Приємно бачити/читати задоволення людини від придбаного "аксесуару" життя... приємно, коли придбане, породжує тільки позитивні емоції... нехай, і надалі, даний "аксесуар" надасть Вам тільки позитивний настрій і задоволення від володіння ним... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niralax Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 як у нас кажуть - гарно зноси та на новий зароби Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Алексей mk ua Posted December 24, 2013 Share Posted December 24, 2013 Поздравляю, ни гвоздя ни жезла. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gk123 Posted January 2, 2014 Author Share Posted January 2, 2014 дякую ! поки весь у виборі нових аксесуарів , мухобойки , вітровиків , чехдів і тд.. хочу доставити парктронік , камеру , і щоб в зеркалі заднього виду відображалося все. . цікаво чи з гарантії не знімуть за таке.. а так вроді все класно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts