Stormslavik 0 Posted April 12, 2019 Share Posted April 12, 2019 Одного разу на світлофорі відчув що машина завібрувала коли я зупинився і помітно почала труситися на холостих ходах + коли починаю рушати з місця. Вібрація передається на кузов від мотору і добре замітна при відкритих дверях. На швидкості вібрація повністю зникає або стає не відчутною. Зробили діагностику - показала помилку форсунки 3 - зняли - здали в ремонт - зремонтували - мотор почав працювати тихіше але вібрація нікуди не зникла. Довго рився по просторах інтернету що це ще може бути - подушка мотору ціла, форсунки після діагностики і ремонту. Чи є на цих моторах вал балансировки ? (Один із майстрів припустив цей варіант) Де ще можна шукати проблему ? (Наперед дякую) Quote Link to post Share on other sites
Vitaha 369 Posted April 13, 2019 Share Posted April 13, 2019 Доброго дня. Може я глибоко помиляюсь, але думаю що в тій же форсунці. Quote Link to post Share on other sites
Stormslavik 0 Posted April 13, 2019 Author Share Posted April 13, 2019 2 часа назад, Vitaha сказал: Доброго дня. Може я глибоко помиляюсь, але думаю що в тій же форсунці. Перевіряли на комп’ютері машину після того як поставили форсунки - жодних проблем в тій сфері не виявили. Quote Link to post Share on other sites
Sergei Tuziuk 0 Posted May 16, 2019 Share Posted May 16, 2019 Добрый день. А где ремонтировали форсунку? У меня тоже дизель, движок пошёл в разнос и потом вибрация. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts