Ігорчик 12 Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 Привіт усім! Власне потіє сальник передньої піввісі правий. Мені приговорили до заміни три сальники на цій півосі. Хіба там є три сальники? Вартість цих сальників під 9000 грв. Народ, підкажіть - там реально три сальники? Дякую. Quote Link to post Share on other sites
Саня 210 Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 1 час назад, Ігорчик сказал: Привіт усім! Власне потіє сальник передньої піввісі правий. Мені приговорили до заміни три сальники на цій півосі. Хіба там є три сальники? Вартість цих сальників під 9000 грв. Народ, підкажіть - там реально три сальники? Дякую. зависит от того , что у вас за автомобиль. но в любом случае цена в 9000 грн какая то заоблачная. Quote Link to post Share on other sites
Ігорчик 12 Posted December 9, 2019 Author Share Posted December 9, 2019 53 минуты назад, Саня сказал: зависит от того , что у вас за автомобиль. но в любом случае цена в 9000 грн какая то заоблачная. Перепрошую - не 9000, а 900 грн. У мене Nissan Rogue, 2016 р.в., 2,5л. Quote Link to post Share on other sites
Vitaha 369 Posted December 10, 2019 Share Posted December 10, 2019 15 часов назад, Ігорчик сказал: Перепрошую - не 9000, а 900 грн. Ну як би ми вже подумали що у нас перший власний якоїсь Tesla Cyber Track з'явився випадково))) Quote Link to post Share on other sites
Ігорчик 12 Posted December 10, 2019 Author Share Posted December 10, 2019 1 час назад, Vitaha сказал: Ну як би ми вже подумали що у нас перший власний якоїсь Tesla Cyber Track з'явився випадково))) Я вам скажу, що і 900 грн. зовсім не дешево. Quote Link to post Share on other sites
Саня 210 Posted December 10, 2019 Share Posted December 10, 2019 6 часов назад, Ігорчик сказал: Я вам скажу, що і 900 грн. зовсім не дешево. ну так и автомобиль у вас не дэу . сальников по 15 грн. тут не будет ) Quote Link to post Share on other sites
Ігорчик 12 Posted December 10, 2019 Author Share Posted December 10, 2019 1 час назад, Саня сказал: ну так и автомобиль у вас не дэу . сальников по 15 грн. тут не будет ) Питання ціни другорядне. Мене більше цікавить досвід тих, хто міняв такий чи такі сальники. Чи їх насправді три? Наскільки я розумію, а також з досвіду заміни аналогічних сальників на лачетті (до речі, там він 50 грн. :-) ) - він там один. Можливо тут інша конструкція. Quote Link to post Share on other sites
Саня 210 Posted December 11, 2019 Share Posted December 11, 2019 21 час назад, Ігорчик сказал: Питання ціни другорядне. Мене більше цікавить досвід тих, хто міняв такий чи такі сальники. Чи їх насправді три? Наскільки я розумію, а також з досвіду заміни аналогічних сальників на лачетті (до речі, там він 50 грн. :-) ) - він там один. Можливо тут інша конструкція. вин напишите , я посмотрю. именно сальник полуоси течёт ? или не совсем понятно откуда течёт справа ? как сказали на сто ? Quote Link to post Share on other sites
Ігорчик 12 Posted December 11, 2019 Author Share Posted December 11, 2019 Привіт! Vin - 5N1AT2MV9GC826234 Так, це сальник правої передньої піввісі потіє. При купівлю машини я оглядав її в ОД. Було видно запотівання. Ділер сказав - вартість сальника 400 грн, заміна 900 грн. Номер цього сальника 38342Р. Тут мені говорять, що це три якигось сальника і їх вартість 900 грн. СТО, де це мені говорять, вроді нормальне, спеціалізується тільки на японцях. Саша, а при заміні сальника масло з варіатора треба зливати? Дякую. Quote Link to post Share on other sites
Ігорчик 12 Posted November 12, 2020 Author Share Posted November 12, 2020 Привіт усім! Історія з сальниками правої передньої піввісі не завершилася. Зимою замінив ці сальники. Їх є 3 штуки. За цей час проїхав менше 5 тис. км. Вчора міняв колеса і побачив - сальник знову потіє. Що робити? Забити? На лачетті рульова рейка потіла з салону, але все було добре. Quote Link to post Share on other sites
Vitaha 369 Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 хм.. не 400 грн... https://x-trail.com.ua/all-parts/38342P9010 та й доброго нічого немає.. пошукати може інших майстрів варто.. Quote Link to post Share on other sites
Ігорчик 12 Posted January 5 Author Share Posted January 5 Привіт усім! З Новим Роком та прийдешніми святами! Ніяк не можу побороти проблему з тепер вже не потіючим, а протікаючим сальником правої піввісі. Другий раз замінили всі три сальники. З сальника роздатки, він же кутовий редуктор, й надалі тече. Майстри розводять руками - не знають у чому причина. Сам не знаю куда копати, що робити. Піввісь нормальна , виробітки немає. Сальники оригінал. Quote Link to post Share on other sites
NissanDnepr 38 Posted January 6 Share Posted January 6 Если разбит подшипник сальники умирают быстро. Сальник работает долго когда нет вибрации.Причину ищите в подшипнике. Quote Link to post Share on other sites
Ігорчик 12 Posted January 7 Author Share Posted January 7 19 часов назад, NissanDnepr сказал: Если разбит подшипник сальники умирают быстро. Сальник работает долго когда нет вибрации.Причину ищите в подшипнике. Тут тільки поставили - виїхав, тече. Який підшипник ви маєте на увазі? Вібрації вроді не помічав. Quote Link to post Share on other sites
NissanDnepr 38 Posted January 7 Share Posted January 7 44 минуты назад, Ігорчик сказал: Який підшипник ви маєте на увазі? Вы же понимаете - чудес не бывает.Или разбита и в царапинах место, где работает сальник, либо вал на котором стоит сальник имеет вибрацию и быстро разбивает сальник.Скорее всего в раздатке изношен подшипник, который центрирует полуось. Quote Link to post Share on other sites
Ігорчик 12 Posted January 7 Author Share Posted January 7 5 часов назад, NissanDnepr сказал: Вы же понимаете - чудес не бывает.Или разбита и в царапинах место, где работает сальник, либо вал на котором стоит сальник имеет вибрацию и быстро разбивает сальник.Скорее всего в раздатке изношен подшипник, который центрирует полуось. Зрозуміло, що причина має бути. Якщо причина в підшипнику роздатки, то він мав би гудіти-шуміти, шат полуосі мав би бути, вібрація чи не так? Але цих симптомів немає. Щодо царапин на місці посадки сальника хз - виглядає нормально, але все рівно наступний раз посаджу на герметик. Quote Link to post Share on other sites
NissanDnepr 38 Posted January 7 Share Posted January 7 3 часа назад, Ігорчик сказал: раз посаджу на герметик. Не поможет. Тогда бы новые сальники не покупали, ставили старые на герметик. Сальник работает в динамике. Может проблема с размером сальника? Найдите на 1,0 мм меньше. Еще может быть причина в избыточном давлении в редукторе. Такое может случиться если забит сапун (дыхалка). Как правило такие агрегаты как коробки редукторы имеют сапун, для отвода избыточного давления при нагревании. Уже вроде все варианты перечислил, неисправность какая-то не стандартная. Quote Link to post Share on other sites
Ігорчик 12 Posted January 8 Author Share Posted January 8 21 час назад, NissanDnepr сказал: Не поможет. Тогда бы новые сальники не покупали, ставили старые на герметик. Сальник работает в динамике. Может проблема с размером сальника? Найдите на 1,0 мм меньше. Еще может быть причина в избыточном давлении в редукторе. Такое может случиться если забит сапун (дыхалка). Как правило такие агрегаты как коробки редукторы имеют сапун, для отвода избыточного давления при нагревании. Уже вроде все варианты перечислил, неисправность какая-то не стандартная. Сальник по зовнішньому контуру нерухомо сидить в посадочному місці - там немає динаміки. Там власне і хотів промазати герметиком, це точно не зашкодить. Ще мабуть доцільно зменшити на пару витків стягуюючу пружинку - вона стискає сальник навколо півосі. Сальник я купляв оригінальний, тому який зміст брати на 1 мм менший? Стосовно сапуна - теоретично має бути, але питання де цей сапун? Quote Link to post Share on other sites
NissanDnepr 38 Posted January 8 Share Posted January 8 Раздел мануала TRANSMISSION & DRIVELINE SECTION FAX FRONT AXLE стр 105. Пишут,что нужена специальная приспособа для установки сальника. Может причина в кривых руках? Quote Link to post Share on other sites
Ігорчик 12 Posted January 9 Author Share Posted January 9 17 часов назад, NissanDnepr сказал: Раздел мануала TRANSMISSION & DRIVELINE SECTION FAX FRONT AXLE стр 105. Пишут,что нужена специальная приспособа для установки сальника. Может причина в кривых руках? На рисунку ця приспособа - це щось типу оправки для установки сальника? Теж думаю, що причина в кривих руках, оскільки раз з внутрішнього ободка сальника текло, раз із зовнішнього. Quote Link to post Share on other sites
NissanDnepr 38 Posted January 9 Share Posted January 9 10 минут назад, Ігорчик сказал: На рисунку ця приспособа Quote Link to post Share on other sites
Ігорчик 12 Posted January 9 Author Share Posted January 9 2 часа назад, NissanDnepr сказал: Думаю, наші майстри про таке й не чули. Вони застосовують торцеві головки. Quote Link to post Share on other sites
NissanDnepr 38 Posted January 9 Share Posted January 9 22 минуты назад, Ігорчик сказал: Вони застосовують торцеві головки. Так это типа "направляйка". Головка - это "забивалка". Quote Link to post Share on other sites
Ігорчик 12 Posted January 16 Author Share Posted January 16 Добррого дня. Хто в курсі - чи є в передній роздатці сапун? Якщо є, тоді де він має бути? Дякую. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts