Ігорчик Posted December 20, 2019 Share Posted December 20, 2019 Привіт! В авто задня дверка з електроприводом. Сьогодні один муд...к пару раз відкривав і закривав її руками - наскільки це небезпечно для електропривода? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Львівський Posted December 20, 2019 Share Posted December 20, 2019 Ніскільки. У нас є кнопка вимикання елктроприводу. Тобто багажник можна закривати вручну. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ігорчик Posted December 20, 2019 Author Share Posted December 20, 2019 14 минуты назад, Львівський сказал: Ніскільки. У нас є кнопка вимикання елктроприводу. Тобто багажник можна закривати вручну. Справа якраз у тому, що електропривіт не був виключений цією кнопкою. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Львівський Posted December 20, 2019 Share Posted December 20, 2019 Не переживай, на твій вік багажника вистачить))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgorBTh Posted May 19, 2020 Share Posted May 19, 2020 В 20.12.2019 в 22:37, Львівський сказал: Ніскільки. У нас є кнопка вимикання елктроприводу. Тобто багажник можна закривати вручну. Цікаво, можна докладніше, де саме ця кнопка? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Львівський Posted May 19, 2020 Share Posted May 19, 2020 6 часов назад, IgorBTh сказал: Цікаво, можна докладніше, де саме ця кнопка? Зліва внизу. Де коліно. Там де і екорежим, омивач фар і ще якась фігня)) Але це в хтрейл. В рога може бути по іншому. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrey-dndz Posted May 19, 2020 Share Posted May 19, 2020 У Рога кнопка там же Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgorBTh Posted May 19, 2020 Share Posted May 19, 2020 Оце так! В мене ця кнопка просто відкриває /закриває багажнік. Як і пише про це інструкція. До речи, перечитав сьогодні її знову, більш уважно, а ні слова про кнопку "відключення". Тільки є примітка, що у разі недостатньої напруги (сів акумулятор), багажник сам не відчинеться, треба "тягнути" його руками. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Львівський Posted May 19, 2020 Share Posted May 19, 2020 42 минуты назад, IgorBTh сказал: Оце так! В мене ця кнопка просто відкриває /закриває багажнік. Як і пише про це інструкція. До речи, перечитав сьогодні її знову, більш уважно, а ні слова про кнопку "відключення". Тільки є примітка, що у разі недостатньої напруги (сів акумулятор), багажник сам не відчинеться, треба "тягнути" його руками. Там ж кнопка яка відкриває і закриває багажник і є ще одна кнопка яка вимикає/вмикає електропривід. Це дві різні кнопки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrey-dndz Posted May 19, 2020 Share Posted May 19, 2020 Совершенно верно, 2 кнопки (комплектация SV) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgorBTh Posted May 20, 2020 Share Posted May 20, 2020 Гаразд, покажіть котра? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Львівський Posted May 20, 2020 Share Posted May 20, 2020 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgorBTh Posted May 20, 2020 Share Posted May 20, 2020 Отакої... Цікаво, у Вас зовні багажнику є якась механічна ручка (кнопка) для відкривання його вручну? У мене її немає. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Львівський Posted May 20, 2020 Share Posted May 20, 2020 В багажнику одна елктрична кнопка. Відверто, я ще не пробував як воно працює в режимі оф. Якщо Ви зі Львова можем зустрітися на пиві і поекспериментувати)))). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgorBTh Posted May 20, 2020 Share Posted May 20, 2020 Дякую! Я з Білої Церкви, донька навчається у львівської політехніці До карантину ми там не рідко бували, подобається нам Львів. Але зараз, мабуть, не дуже є сенс до вас їхати. Усе зачинено, політехніка теж (аж до вересня). Хоча донька дуже просить завести її до Львова і там залишити Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Львівський Posted May 20, 2020 Share Posted May 20, 2020 36 минут назад, IgorBTh сказал: Дякую! Я з Білої Церкви, донька навчається у львівської політехніці До карантину ми там не рідко бували, подобається нам Львів. Але зараз, мабуть, не дуже є сенс до вас їхати. Усе зачинено, політехніка теж (аж до вересня). Хоча донька дуже просить завести її до Львова і там залишити Говірка у Вас львівська)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrey-dndz Posted May 26, 2020 Share Posted May 26, 2020 Ось такий вигляд має мій "Іконостас" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts