Ігорчик 12 Posted May 29, 2020 Share Posted May 29, 2020 Привіт усім! Не світила лампа в багажнику - думав, перегоріла. Зняв, лампа хороша і на місці, а фішки (живлення) до лампочки немає. Є надія, що вона десь є за обшивкою багажника. Наразі її не видно ніяк. Питання - як дістатися до цієї фішки, розібрати обшивку багажника? Quote Link to post Share on other sites
IgorBTh 26 Posted May 29, 2020 Share Posted May 29, 2020 Я б для початку, взяв би якусь проволоку, зігнув би її кінець "крюком" і пошарив за обшивкою. Quote Link to post Share on other sites
Ігорчик 12 Posted May 29, 2020 Author Share Posted May 29, 2020 33 минуты назад, IgorBTh сказал: Я б для початку, взяв би якусь проволоку, зігнув би її кінець "крюком" і пошарив за обшивкою. Це вже пройдений етап - пробував вся-різне, не получається. Треба розбирати. Боюсь зламати якісь кліпси. Навіть не знаю з чого розпочинати. Quote Link to post Share on other sites
loboris63 434 Posted May 29, 2020 Share Posted May 29, 2020 19 минут назад, Ігорчик сказал: Це вже пройдений етап - пробував вся-різне, не получається. Треба розбирати. Боюсь зламати якісь кліпси. Навіть не знаю з чого розпочинати. Підїдь до тонувальників\шумників\рихтувальників\акустиків\салонників. У них є спеціальні кліпсодери. Думаю, за невелику винагороду розберуть все, що треба. 1 Quote Link to post Share on other sites
Ігорчик 12 Posted May 29, 2020 Author Share Posted May 29, 2020 13 минуты назад, loboris63 сказал: Підїдь до тонувальників\шумників\рихтувальників\акустиків\салонників. У них є спеціальні кліпсодери. Думаю, за невелику винагороду розберуть все, що треба. Шукаю якісь фотки чи відео по розборці багажника - буду пробувати сам розібрати, оскільки в час карантину немає бажання з кимось спілкуватися. Quote Link to post Share on other sites
Дима 279 Posted May 29, 2020 Share Posted May 29, 2020 38 минут назад, Ігорчик сказал: Шукаю якісь фотки чи відео по розборці багажника - буду пробувати сам розібрати, оскільки в час карантину немає бажання з кимось спілкуватися. На т30 снимается плафон, резинка уплотнения 5 двери, и можно заглянуть без проблем. Фонарик в руки, и делов. Для сьема потолка нужно снимать все карты, стойки, ручки, плафоны, козырьки, ремни. Проблемнее добраться только до пола. Пробуй малой "кровью" Quote Link to post Share on other sites
Ігорчик 12 Posted May 29, 2020 Author Share Posted May 29, 2020 1 час назад, Дима сказал: На т30 снимается плафон, резинка уплотнения 5 двери, и можно заглянуть без проблем. Фонарик в руки, и делов. Для сьема потолка нужно снимать все карты, стойки, ручки, плафоны, козырьки, ремни. Проблемнее добраться только до пола. Пробуй малой "кровью" Мабуть так як в Т30 - ущільнювач дверей багажника і знизу ця пластмаса. Буду пробувати. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts