energetic Posted March 30 Share Posted March 30 что по отзывам - можно спокойно ехать на плановое ТО? так, чтобы за ними не проверять уровни масла, замену фильтров и прочего. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Львівський Posted April 10 Share Posted April 10 В 30.03.2022 в 12:04, energetic сказал: что по отзывам - можно спокойно ехать на плановое ТО? так, чтобы за ними не проверять уровни масла, замену фильтров и прочего. Тільки прочитав)). Один офіційний. Ви зараз у Львові? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
energetic Posted May 16 Author Share Posted May 16 В 10.04.2022 в 22:50, Львівський сказал: Тільки прочитав)). Один офіційний. Ви зараз у Львові? так, у Львові. Знимаю квартиру... Вже з'їздив. Сподобалося. Здається у Харкові дуже жадібний ділер... ТО во Львові обійшлося дешевше, ніж у Харкові рік тому, та ще и колеса с зимових на літні там перевзул, теж чомусь дешевше, ніж у Харкові на звичайних шиномонтажках... Масла долили до верхньої позначки (у Харкові мені до середини зазвичай лили). я міняю масло 1 раз на 7.5ткм: 1 раз в 15ткм у ділера, та один раз додатково на середині цього пробігу. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Львівський Posted Thursday at 06:01 AM Share Posted Thursday at 06:01 AM В 16.05.2022 в 18:53, energetic сказал: так, у Львові. Знимаю квартиру... Вже з'їздив. Сподобалося. Здається у Харкові дуже жадібний ділер... ТО во Львові обійшлося дешевше, ніж у Харкові рік тому, та ще и колеса с зимових на літні там перевзул, теж чомусь дешевше, ніж у Харкові на звичайних шиномонтажках... Масла долили до верхньої позначки (у Харкові мені до середини зазвичай лили). я міняю масло 1 раз на 7.5ткм: 1 раз в 15ткм у ділера, та один раз додатково на середині цього пробігу. Я перевіряв дилера, після планового то в знайомого на іншому автосервісі. Все добре. Реально рідини і фільтри поміняні. Єдине, по ходовій написали дещо до заміни, а реально ще може бути. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts